top of page
  • Forfatters billedekimhafjall

Min lederskabsrejse og Vertikal Udvikling

Opdateret: 4. apr. 2023


Hvis du skal placere dig selv på en lederskala fra 1-5, hvor er du så?


Er du bekendt med begrebet vertikal udvikling/ledelsesagilitet? Om hvordan dine kompetencer udvides, efterhånden som du vokser vertikalt til højere lederskabsstadier som leder? Hvad gør du for at vokse som leder?


I denne uges BLOG taler jeg om det, da jeg optræder som gæstetaler i Stuart Waddingtons mangeårige youtube-podcast "Lederskab - hvad tænker du på?"


I den taler vi om, hvad god ledelse er for mig, min lederrejse, min bog "Vertikal udvikling", og endelig, hvad vertikal udvikling/ledelsesagilitet handler om.


I løbet af de følgende måneder vil jeg dedikere tid til at grave dybere ned i konceptet vertikal udvikling/ledelsesagilitet. Dele beskrivelser af de forskellige ledelsesniveauer, som kan hjælpe dig med at identificere, hvor du er på ledeskabsskalaen eller mere korrekt, hvilket niveau du opererer på (set i sammenhæng med din vertikale udvikling).


Husk at abonnere på min BLOG for at få det hele.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page